SEO

Sökmotoroptimering

Statistik visar att de första tre resultaten på Google-sökningar får 75,1% av alla “clicks”. Därför är det lätt att förstå vikten av att optimera så att du har en konkurrenskraftig hemsida som kan synas på toppen och får den trafik den förtjänar. 

Man kan inte nog betona vikten av att synas på många ställen för kunden. Därför erbjuder vi även optimering för ert Google My Business-konto så att er verksamhet även ska synas på Googles organiska söklista och på kartor när man söker på era nyckelord. 

Kontakta oss för en utvärdering om vad och hur vi gör det för din verksamhet!

Öka trafik

Självklart är det viktigt att öka trafiken du får på din hemsida eftersom det är så du kan påverka besökare till att bli kunder

Kunden måste hitta dig

Det spelar ingen roll hur bra affärside, hemsida eller priser du har om ingen kan hitta dig. Därför är det viktigt att du har en SEO-anpassad hemsida så att potentiella kunder hittar dig när de söker på dina sökord

Förbättra kundens upplevelse

Dock räcker det inte alltid med mycket trafik och bra exponering om ingen köper. Det är viktigt att se till att besökarna får en bra upplevelse när de landar på sidan. En besökare som bara klickar och lämnar kan man lika gärna vara utan

Såhär optimerar vi

SEO

Inledningsvis gör vi en sökordsanalys. Vi går igenom sökorden du vill ranka för och kollar på sökvolym, relevans och konkurrens för dessa fraser.

Därefter ska rubbet göras. Det delas upp i OnPage och OffPage SEO. Precis som det låter så innebär OnPage SEO att man optimerar sin hemsida genom att använda sökorden man vill ranka för smart och smidigt på hemsidan utan att det ser dumt ut. OffPage SEO är betydligt svårare då det bygger på ett länknät där hemsidor hänvisar till din hemsida för att visa för Google att ni har "relevans".

Google My Business

Att optimera sin Google My Business är väldigt viktigt för att exponera sitt företag. Speciellt eftersom dessa profiler är de som kommer upp först när du söker på något på Google, innan hemsidorna kommer upp. Där visas mycket och viktig information om ditt företag som en besökare kan se utan att klicka in sig på din hemsida. Därför är det av stor vikt att synas där och snabbt fånga läsaren.

Viktigast av allt är det för lokala företag som bedriver sin verksamhet på en viss adress eller i ett givet område, eftersom resultaten visas baserat på din geografiska plats.

SEO

Prissättning

Provision

Betalt vid resultat är något vi tror på och därför erbjuder vi tanken med provision även på denna tjänst.

Hur det kommer se ut beror på målet med samarbetet. Om ditt mål exempelvis är att öka trafik, då genomför vi arbetet, jämför ökningen i trafik och därefter kompenseras vi för den mängd trafik vi ökat enligt överenskommelse.

Fastpris

Vill du slippa följa med på siffrorna och hellre slänger upp en slant som vi gör arbetet för, så är givetvis det också ett alternativ. Då kommer vi överens om ett fastpris som baseras på sökord och hemsida.